lauantai 2. elokuuta 2014

Uutta ja vanhaa

Minulla on nyt jäänyt virkkausinto päälle. Ja koska Novitan Tuubia oli tullut niin minun värisenä, niin sitä oli pakko ostaa. Ja sehän onkin hyvä yhdistelmä: virkkausinto ja uusi lanka :)
Minulla on vielä viikko kesälomaa jäljellä, mutta ajattelin tässä jo töitten alkua. Niinpä virkkasin itselleni uuden syyslaukun.


Pohjalle laitoin pahvia tukemaan muotoa. Tässä on hyvä kuljettaa sateenvarjoa, joka minulla on aina mukana. Ja vielä mahtuu hyvin eväätkin mukaan. 

Nyt on tullut pengottua varastoa, kun keskimmäinen tyttö muuttaa opiskelemaan tulevalla viikolla. Ja sieltä löytyi yksi vanha, melkein voisi jo sanoa retro laukku.


Tässä on mieheni yli kolmekymmentä vuotta vanha koululaukku. Jonkin verran oli pinttynyttä likaa, eikä se kaikki lähtenyt vaikka kloriitilla pestiin. Hyvä laukku, mutta kukaan tytöistä ei sitä kelpuuttanut koululaukukseen, onkohan väärä merkki :)

Koulun alkuja odotellessa toivottelen mukavaa elokuun alkua kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Ihana syyslaukku! :) Nyt onkin jo niin kovin syksyistä, ruskaakin jo nähtävillä. :) Öitä lasketaan koulun alkuun, meillä kyseltiin jo ensimmäisen kerran 12.6., että milloin koulut alkaa, kun ei jaksaisi enää olla lomalla... ;) Eskarilaista harmittaa, kun pääsee eskariin vasta 18. päivä, kun koulut alkavat 7. päivä. Kaupunki säästää...

  VastaaPoista
 2. Oikein kiva ja tukeva. Tuolla pysyy kolikotkin hyvin sisällä, ilman vuoriakin.

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen laukku! Näyttää riittävän isolta.

  VastaaPoista
 4. Kaunis syyslaukku ja Pepsi laukusta huokuu nostalgia:)

  VastaaPoista
 5. Ihana syyslaukku ja retrolaukkukin on tosi hieno!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)