maanantai 22. syyskuuta 2014

Sydämelliset Maariat

Olen tässä sny-touhujen keskellä saanut jotain valmiiksikin. Olen ihastellut monessa blogissa näitä Maaria-sukkia, joiden ohje löytyy täältä. Nyt sain neulottua nuorimmaiselle tyttärelle farkunsinisestä seiska veikasta sellaiset.


Malli on ihana ja kuitenkin mukavan helppo tehdä. 


Ja mallikerta sopii juuri tyttärien jalkaan eli on noin 37-38 kokoa. Ja voipi olla, että teen tällaiset valkoiset pukin konttiin, saapa nähdä. Tänään meillä oli aamulla jo pakkasella -3 ja tytär laittoikin villasukat kouluun jalkaan.

Viikonloppuna vietettiin nuorimmaisten tyttärien syntymäpäivää, ovat syntyneet samana päivänä, viisi vuotta vain välissä. Täytekakun lisäksi leivoin ihanan kuorrutetun kahvikakun, jonka ohje löytyy täältä. Helppo seitsemän minuutin kakku, jonka aineksia siis vatkataan seitsemän minuuttia. 


Kakkuun käytetään myös perunajauhoja, mikä varmaan osittain vaikutti että se tarttui jonkin verran vuokaan kiinni, vaikka kakku olikin kypsä. Mutta sehän ei tietysti makuun vaikuttanut mitenkään, varsinkaan kun laitoin kuorrutteen päälle.

Ihanan kirpeää syyskuun viikkoa kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Tosi kauniit sukat ja onnea tyttärille.

  VastaaPoista
 2. Nätit sukat ja herkullinen kaakku:) Onnittelut synttärisankareille.

  VastaaPoista
 3. Nätti sukkapari. Kiva sattuma että perheessä vietetään useamman synttäreitä samana päivänä, olematta kuitenkaan kaksosia.

  VastaaPoista
 4. Kaunis sydämellinen sukkapari!

  VastaaPoista
 5. Salainen neuleystäväsi kommentoi minkä sukkaihastukseltaan kerkiää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)