perjantai 19. syyskuuta 2014

Syyskuun paketti Snyltä

Malttamattomana ehdin jo odotella syyskuun pakettia ja tänään sen sitten sain. Tai oikeastaan, mennäänpä vähän ajassa taakse päin eli viime viikon perjantaihin. Silloin sain salaiselta ystävältäni kirjeen, jonka sisällä oli tällainen kortti:Kortin ympärillä oli violetti lanka, joka minun piti säilyttää varsinaista pakettia varten. Mitähän tuollaisella langanpätkällä oikein tekee?

Tällainen oli sitten varsinainen syyskuun paketti:


Jotain uutta kokeiluun oli opaskirja Knookingin saloihin. Ihan outo juttu minulle, mutta pitää ehdottomasti kokeilla. Kirja on englanniksi, mutta onneksi ihan aloittelijalle tarkoitettu eli eiköhän sen tavailu onnistu. Lisäksi oli knooking-koukku, kahdenlaista lankaa (uusia tuttavuuksia nekin), vihko, karkkipussi, avaimenperä ja paketti teetä, jonka nimi oli sopivasti puutarhurin villapaita. Kiitos tästä snyylleni :)

Tässä riittää viikonlopuksi sulattelemista ja kunhan tyttöjen syntymäpäivät saadaan vietettyä, niin pitää ruveta tutustumaan ohjeisiin ja ehkä saan ohjeitten mukaisen huivinkin aikaiseksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja erityisesti snyylleni :)

9 kommenttia:

 1. jäänpäs odottelemaan sinun knooking-kokeilua :).

  Hieno paketti.

  VastaaPoista
 2. Knooking ei sano minulle yhtään mitään, pitänee googlata. Vai onko kyse kenties jonkinlaisesta koukkuamisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tutustunut koukkuamiseenkaan, niin en ole varma, mutta tässä virkkuukoukun päässä on neulansilmä, johon laitetaan ohuempi lanka ja eri langalla tehdään varsinainen työ. Mutta ehkä ensi viikolla ehdin perehtymään asiaan.

   Poista
 3. Olisikohan tämä verkkopohjalle tehtävää silmuilua, josta syntyy nopeasti kaunista tekstiilipintaa? Nyt työtapa herättää minunkin mielenkiintoni, jään odottamaan tuloksia!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista. Knooking on minullekin outo termi. Mielenkiinnolla jään seuraamaan kokeiluasi.

  VastaaPoista
 5. Katsoin juuri youtubesta videon knookingista. Siinä selvisi sinun saamalle violetille langallekkin käyttö, sillä se pujotetaan siihen koukun reikään ja se toimii ns. puikkona. Aika metka työtapa. Työniloa!

  VastaaPoista
 6. Knooking voisi olla jotain neulevirkkausta. Mitään tarkkaa suomennosta en löytänyt, mutta tosiaan sen perjantaina saatu violetti liukas lanka on tarkoitus pujottaa koukun neulansilmään. Sillä tavalla tuon neulekoukku ja lanka saavat sillä uudella tekniikalla neulepintaa aikaan :)
  Kirja oli englanniksi, mutta hyvin kuvin varustettu, joten rohkenin sen sinulle lähettää.
  Mukavaa kuulla, että paketissa oli sinulle monta uutta osasta. Sehän oli tämän kuun teemanakin. Mielenkiinnollla jään minäkin odottamaan, miten sisäistät uuden tekniikan ja mitä langoista syntyy.
  Syyskirpeitä ja aurinkoisia päiviä sinulle toivottelee Salainen Neuleystäväsi #47

  VastaaPoista
 7. Minunkin piti käydä googlettamassa, mitä tuo knooking oikein on. En ollut koskaan ennen kuullutkaan. Näytti lähinnä virkkaajan tavalta neuloa ;) Ei olisi ihan minun juttuni, koska minulle neulominen on helpompaa kuin virkkaaminen.

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa haasteelliselta, mutta haasteethan on tehty voitettaviksi:) Hieno paketti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)