maanantai 9. helmikuuta 2015

Jämäilyä ja lankasydänhaaste

Tänään vietän ensimmäistä virallista talvilomapäivää ja sääkään ei ole hullumpi. Aurinko yrittää vähän pilvien raosta kurkistella ja mittarissa on -8. Koiran kanssa tuli jo aamukävely käytyä ja vähän olen ehtinyt siivoillakin. Enimmät rehkimiset jätän kyllä edelleen väliin (mies hoitaa imuroinnin!), kun käsi ei vieläkään ole kunnossa. Jospa se tämän loman aikana saisi vähän levättyä, vaikka jonkin verran tulee käsitöitäkin tehtyä. Mutta käsitöitä teen tosi maltillisesti, eli muutaman kerroksen kerralla. 

Eilen sain valmiiksi juurikin sellaisen työn, joka on ollut jo pitemmän aikaa tekeillä ja jota pystyi tekemään kerroksen silloin, toisen tällöin. Inspiksen sain täältä. Ensin aikomukseni oli tehdä mallin mukainen kiikkutuolin päällinen, mutta kun olin ostanut koristetyynyjä, niin laiskuus iski ja lyhensin vähän työtä.


Kuvan otin ulkona ja lumessa näkyykin lepposan Laina-myrskyn pudottamia roskia puista. Ei se myrsky onneksi meillä paljoa vaikuttanut.


Tämä on todellakin jämälankatyö ja käytin siihen kaikkea mahdollista eli seiska veikkaa, nallea, woolia ja paljon sellaistakin lankaa, minkä nimestä ei ollut tietoakaan.

Ja viikonloppunahan on Ystävänpäivä ja bongasin Raitalampaalta kivan haasteen. Piti etsiä lankavarastosta vaaleanpunaisia ja pinkkejä lankoja ja muodostaa niistä sydän. 


Tällaisen sydämen sain aikaiseksi. Millainen sydän sinun langoista tulee?

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Siellä on lämmintä:) Täällä on 25 astetta...Kaunis jämälankatyö. Kiva sydän, näin ystävänpäivä viikolla, oiskohan mulla tuon värisiä lankoja sydämeksi.

  VastaaPoista
 2. Soma tyyny valmistui jämälangoista.. mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Hieno sydän sinunkin langoistasi tuli :)

  VastaaPoista
 4. Pirteä tyyny ja hieno sydän :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, että sinäkin otit haasteen vastaan ja teit lankasydämen!

  VastaaPoista
 6. Pirteä jämälankatyyny. Tuohon saakin aika paljon langanloppuja käytettyä.
  Kiva lankasydän!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)