sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Raitasukat

Meillä on nuorimmainen tytär kasvaa hujahtanut, niin että hänelle ei mahdu nämä perussukat mitä meiltä löytyy (37-38), vaan nyt pitää ihan vartavasten tehdä hänelle omia sukkia. Halusin neuloa yhdet perussukat jemmaan odottamaan, kun koulun lattiat syö aika nopeasti sukan pohjat rikki.


Lankana on seiska veikkaa ja raidoituksen tein fiilispohjalta. Väri on aika neutraali, vaikka raidat vähän piristääkin kokonaisuutta. Omat jalat on tässä nyt poseeraamassa ja tuo koko on mulle vähän liian iso, vaikka yritinkin vetää varpaita kiinni kärkeen.


Nyt on lumet sulanut oikein vauhdilla ja näin likaiselta näyttää kuvassa tausta, kun on kaikki roskat näkösällä. Ja mitä katsoin ennustetta, niin ensi viikolle on luvattu plussaa ja ehkä jonain päivänä sataa jotain, oli se sitten vettä, räntää tai lunta.

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Tosi pirtsakat varret sukissa. Nykysin tuntuu kaikilla lapsilla olevan isot jalat, kasvaako ne ensin maata pitkin ja sitten vasta pystysuunnassa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit ja tasaisesti neulotut sukat.. noin siistiä jälkeä minä en saa:)
  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Komiat on sukat! Ja harmittaa kyllä tuo lumitilanne, oishan tuo saanut vielä helmi-maaliskuussa olla hiihtokelit ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana väri sukissa!
  Se on mukava lukea, että meitä isojalkaisia on muuallakin. Itse katselen kaihoten sukkia ja kenkiä joiden koko on alle 40. Ne on niin siroja.

  Meillä on tänään satanut märkää lunta yli 10cm. Kuivana se olisi varmaan 20cm. Ennestään on jo yli 60cm joten tätä piisaa.

  Mukavaa helmikuun loppua!

  VastaaPoista
 5. Lapset kasvaa hujahtavat nopeasti. Kivan väriset sukat.
  Voi, kun täälläkin sulaisi lumet. Uutta on tänään tullut ja ennestäänkin on paljon:(

  VastaaPoista
 6. Kivasti raidoitetut sukat! Isojalkaisia ovat minunkin lapseni. Olisi kiva, kun kengänvalmistajatkin huomaisivat sen, että nykyisin ollaan isojalkaisempia; kenkiä kun en osaa itse lapsille tehdä.

  VastaaPoista
 7. Perussukat ovat yleensä käytössä niitä parhaita :)

  VastaaPoista
 8. Lasten jalat kasvaa kyllä nopeasti. Nätit raidat noissa sukissa, värit sopivat hyvin yhteen.
  Eipä ole oikein talvikelit täälläkään, ensin oli märkää ja liukasta ja sama tuntuu jatkuvan edelleenkin. Ei ollenkaan mukava hiihtolomaansa aloittaville koululaisille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)