keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Palmikkosukat

Onpas ollut huhtikuu hiljaiseloa, ei ole valmistunut alkukuusta mitään ja loppukuukin näyttää heikolta. Yhdet sukat sain nyt valmiiksi, mutta niiden neulominenkin tökki aika pahasti. 


Lankana oli violettia Nallea ja neuloessa tuo lanka näytti tosi tummalta, jotenkin varmaan sekin vaikutti neulomisintoon, ettei oikein maistunut.


Kuvio on ihan peruspalmikkoa, jota tein tuohon keskelle. Ja varteen tein taakse koko matkalle resoria, niin onpa kivan jämäkät jalassa.


Näiden koko on reilu 37 ja lankaa kului 78 grammaa. En vain tiedä mihin loput langat hävisi, kun kerästä ei jäänyt kuin pieni nyssäkkä jäljelle. Ja nyt täytyy kertoa, että mieheni on tämän viikon lomalla ja siivosi ja järjesteli meidän kodinhoitohuonetta ja sieltähän löytyi meidän hukassa ollut keittiövaaka. Nyt ei tarvi kuljetella enää valmiita käsitöitä töihin, että saan punnittua ne. Pienestä se on ihminen onnellinen :)

Viikonloppu meneekin leipoessa ja juhliessa, kun isäni täyttää pyöreät 80 vuotta ja lupasin äidilleni, että leivon makeat ja suolaiset sinne, ettei äidin tarvitse. 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)