maanantai 4. syyskuuta 2017

Kalevalacalissa mukana

Päätinpä minäkin osallistua Suomen satavuostisjuhlaan virkkauksen merkeissä eli osallistun Kalevalacaliin. Tähän mennessä on tullut kolmen lapun virkkausohjeet tai itseasiassa tänään on ilmestynyt jo neljäskin ohje, ja nämä kolme olen saanut virkattua ajallaan. Lankana minulla on näissä seiskaveikkaa ja sen perusteella olen langat valinnut, mitä löytyi omasta varastosta. Ensimmäisenä oli Sari Åströmin suunnittelema Ilmatar.Toisena oli Taina Tauschin suunnittelema Sotkan pesä.Ja kolmantena oli Soile Olmarin Maailman synty.

Näissä ohjeissa on onneksi mukana videoversiotkin, joita on tullut kyllä käytettyä, kun on paljon uusia asioita tullut vastaan. Ohjeet ilmestyy aina maanantaina ja perjantaina, ja tähän mennessä olen ainakin saanut tehtyä aina edellisen valmiiksi ennen uutta ohjetta. Katsotaan miten intoa ja aikaa riittää. 

Viikonloppuna leivoin pellillisen omenapiirakkaa omista omenista. Ihan ne ei vielä täysin kypsiä ole, mutta kyllä pystyi piirakkaan käyttämään.Mukavaa viikon ja syyskuun alkua kaikille, seuraavaksi sitten
Kätketyn auringon -ohjeen kimppuun :)
4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen peitto tulossa :-) Minäki oon tekemässä tuota peittoa. Ihastuin niin ohjeeseen, että teen kaks :-) Paljon on tosiaankin tullut uusia asioita opittua ja videoista ollu todellakin hyötyä, varsinkin ekaa palaa tehdessä. Mukavia virkkaushetkiä loppujenkin palojen kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitääpä käydä katsomassa sun peiton alkua :)

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan peiton valmistumista, on niin lupaavan kauniita lappuja. :) Ja houkuttais kyllä itseäkin alkaa mukaan, kuulin asiasta vasta, kun pari ohjetta oli jo julkaistu. Vielähän tuohon ehtis mukaan, mutta saa nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jaksan pysyä mukana loppuun asti. Onneksi nuo ohjeet on tallella tuolla sivustolla, niin hyvinkin pystyy jälkikäteenkin tekemään. Mukava on ollu kyllä tehdä noita lappuja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)