tiistai 19. syyskuuta 2017

Pohjan Akka ja Lemminkäinen

Viime viikon Kalevala Calin virkkaukset on valmiina. Ja nämä on edelleen käsittelemättä, että vähän reunat vääntää ja kupruilee, kun ajattelin, että käsittelen kaikki laput sitten yhdellä kertaa.


Näitä on kyllä ollut kiva virkata, kun aina oppii jotain uutta. Ja hyvänä apuna on ollut virkkausvideot, joista saa paljon apua, jos ei sanallinen ohje "aukea".

Kuudes lappu oli Maarit Leinosen suunnitelema Pohjan Akka. 


Ja seitsemäs lappu oli Mirva Nikkasen suunnittelema Lemminkäinen. 

Aikaisemmin minulla on ollut vain kolme väriä mitä käytän, mutta tähän otin valkoisen jämälangan mukaan tuohon keskirinkulaan, että erottuisi vähän paremmin. Voi olla että se jää ainoaksi kerraksi, kun käytän valkoista, tai sitten jos tulee muitakin ohjeita, johon selkeästi tarvitsee ylimääräisen värin, niin sitten voin käyttää sitä.Tässä on Maisa, keskimmäisen tyttäreni kissanpentu. Vähän vielä arkana katselee, kun ensimmäistä päivää poissa emon luota. Maisa jatkoi vielä matkaa tyttäreni mukana Kemiin ja on kuulemma jo asettunut hyvin sinne.

Tämä viikko minulla on iltavuoroa töissä ja vielä ehdin jatkaa uusimman Ahto-lapun virkkausta vähän aikaa.  Aamulla ehdin käydä aamukävelyn hyvässä säässä, mutta sen jälkeen onkin sadellut enempi ja vähempi. Ja ulkomittarikin näyttää vaan kuutta astetta lämmintä. Niin se vaan on syksyinen keli.

Sateesta huolimatta mukavaa viikkoa kaikille :)

1 kommentti:

  1. Täysin ohi on mennyt tämä Kalevala-juttu minulta, höh! Virkkaa sinä, niin minä ihailen ;)

    Kisaanpentu on niin suloinen - muistuttaa kovasti minun kisuani, jonka sain 15-vuotiaana pitkän mankumisen jälkeen. Vaarin kissahan siitä sitten tuli, kun minä lähdin maailmalle. Mustavalkoinen sekin oli ja niiiiiiin söötti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)