lauantai 15. syyskuuta 2018

Mitäpä muutakaan kuin villasukat

Heti kun on vähän ruvennut tuntumaan syksymmältä, niin on minun käsityöintokin palannut. Piti aloittaa ihan varman päälle ja tehdä perussukat.Lankana on seiska veikkaa ja tuo kirjava lanka on 7 veljestä Aurora. Aluksi näytti varressa tosi sekavalta, mutta kyllä tuo jalkaterässä on ihan ok. Ehkä eri silmukkamäärä olisi sopinut sille langalle paremmin, kun näissä oli nyt 52 silmukkaa. Ja kokoa näille tuli 39. Näillä näkymin laitan nämä Hopelle keräykseen. Hope ottaa vastaan uusia villasukkia tarkoituksena lahjoittaa asiakasperheille villasukat joululahjaksi. 

Meillä on nyt omenasato yltynyt aivan mahdottomaksi ja suurin osa omenista onkin tippunut maahan ja osan on linnut syöneet.


Saapi ihan kottikärryyn kerätä, kun joka päivä on maahan tippunut niin paljon.

Mutta löysinpä meidän pihalta vielä vähän kesän väriäkin. Hentoinen ruusu kukkii vielä takanaan tuomen ruskaiset lehdet.

Minä vietän tämän viikonlopun töissä iltavuorossa, mutta siitä huolimatta ihanaa viikonloppua kaikille :)4 kommenttia:

 1. Minä kävin läpi jemmapussini sukat ja otin erilleen Hopea varten muistaakseni 12 paria erikokoisia sukkia. Yhdet on vielä teon alla ja varmaan ehdin tehdä vielä toiset ennen kuun loppua, mutta palaan siihen myöhemmin.
  Meidän omenat ovat jo tippuneet, pari vain on jäljellä. Ja lähes kaikki olivat syömäkelvottomia. :( Toivottavasti ensi kesä on parempi.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa hyvältä sun jemmapussin sisältö, otetaan mielellään ne vastaan :)
  Omenapuista on kyllä joka kesä aina jännittäminen, että minkälainen "sato" tulee, ei voi etukäteen tietää. Jospa ens kesänä sitten puut notkuu omenista :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat olet kutonut ja meilläkin melkein kaikki omenat on pudonnut puusta ja myös syömäkelvottomia. Harmi. Kiitos kun kiinnostuit blogistani ja liityit lukijaksi minä tein samoin liityin lukijaksi blogiisi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)