torstai 25. lokakuuta 2018

Päivän piristys

Eilen sain postin mukana kivan paketin, voitin nimittäin Silmukka soikoon -blogista yllätyspalkinnon.



Siinä oli ihana keittiöpyyhe tekstillä, pieni enkelikoriste ja kissakortti, kuinkas muutenkaan, kun Merriltäkin tuli terveiset.

Pyyhkeen teksti:

Parhaita asioita elämässä ovat ihmiset, joita rakastamme...
paikat, joissa olemme käyneet...
ja muistot, joita olemme saaneet matkamme varrella.

Kiitos vielä kerran :)

Minulla oli viime viikon perjantaina pullapäivä, leivoin nimittäin pitkästä aikaa ihan oikeaa pullaa. Tein omenabostonia, enkä ole kyllä varma olenko ennen tehnytkään, ja käytin siihen omista omenista tehtyä hilloa, jonka tosin miehen kollega oli tehnyt. Lisäsin väliin vielä vaniljakreemiä ja olihan hyvä yhdistelmä.



Nyt olen viikolla vähän harjoitellut kalligrafiaakin, mutta täytyy myöntää, että on se vaikeaa. Vaatii paljon harjoitusta ennen kuin oppii oikeat vetolinjat kirjaimille ja sitten, että se vielä tulisi luontevasti.


Lainasin kirjastosta muutaman kirjankin opiskeltavaksi, kunhan vaan olisi sitä aikaa siihen hommaan. Ja kun on useampi käsityökin kesken, niin ei ole vapaa-ajan ongelmia. Tänään olen menossa vielä Hopen vapaaehtoistyöhön ja viikonlopun olenkin sitten normaalisti töissä. 

Nyt on ilmat jo selkeästi kylmenneet, muutamana aamuna on jo ollut pakkasella ja kovasti on nollan kieppeille ennusteet luvanneet lämpötilaa. Meillä käy kova kuhina lintulaudalla ja on se mahdotonta, miten ne linnut syö niitä siemeniä. Kunhan pakkaset tulee, niin voisi laittaa talipallojakin ja tietysti kauralyhteen.



Ja nyt kun vilkaisin ikkunasta ulos, niin näyttäisi lumihiutaleita pudottelevan taivaalta. Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)


4 kommenttia:

  1. Olipas nopea postitoimitus. :)
    Ihailen aina toisten tekemiä pullia, kun olen ite niin huono pullaleipuri. Ne ei vaan koskaan tunnu onnistuvan, vaikka kokeilisin mitä kikkoja. Pullaitsetunto ei ole kohdillaan.

    VastaaPoista
  2. Mukavan voiton sait ,onnea. Lintujen syöttäminen on varmasti mukavaa, mutta kun me asumme rivarissa ja mökillä ei olla kokoaikaa niin sielläkään ei voi. Ehkä teemme joskus ison automaatin mikä riittää muutaman päivän . Minä leivon joka viikko sämpylöitä ja viikonlopuksi jotain makeaa. Sinun leipomus kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila :)
      Itseleivotut sämpylät on kyllä aina ihania, mutta niitä tulee niin harvoin leivottua. Makeata tulee useammin leivottua, makeanperso kun olen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)