sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Pääsiäisen viettoa

Pääsin minäkin vihdoin pääsiäisen viettoon, kun olin ensin perjantain ja lauantain töissä. Vaikka tässä me ihan kotosalla ollaan, aamulla käytiin koiran kanssa pitkä kävelylenkki ja sen jälkeen jäätiin vähän alottelee pihahommia. Lunta on vielä aikalailla pihalla, mutta puhdistettiin jalkakäytävät ja autojen luota parkkialue. Jonkin aikaa saa vielä odotella, että loput lumet sulaa ja pihaa voi ruveta haravoimaan. 

Pääsiäiseksi leivoin tällä kertaa kinderpiirakkaa ja testasin gluteenitonta versiota täältä. Tosin päällä olevat koristeet ei ole gluteenittomia.


Sen verran makeaa, että makean nälkä lähtee. Ja hyvin tuo on miehellekin kelvannut.

Jokin ilta sitten oli ihanan kirkasta ja kuu nousi taivaalle vielä hereillä ollessa, niin piti ottaa kamera esiin ja ikuistaa.
Mukavaa ja rauhallista pääsiäisen aikaa kaikille :)


10 kommenttia:

 1. Oijoi kun tuo piirakka näyttää herkulliselta..nam:) Upea tuo kuu kuva! Mukavia pääsiäisvapaita sinulle💗

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen piirakka ja upeat kuukuvat. Pääsiäisen jatkoa .

  VastaaPoista
 3. Aikas herkun näkönen kakku!
  Minulla on ollu 5 päivän vapaat! Olin ihan hämmästyny, kun näin työvuorolistan, mut en mitenkään pahoillani :) en ollu toivonu yhtään vapaata, siksi yllätyin. Tuplavuorosta lähin vapaille. Huomenna taas mukaan kuvioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niistä pitkistä vapaista osaa nauttia :)

   Poista
 4. Iloista pääsiäisen aikaa!
  Ihailin noissa aiemmissa postauksissasi kauniita sukkia ja tyylikästä makrameseinävaatetta. Aloin heti miettimään, että jos tekisin samanlaisen, mihin seinälle se mahtuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makrameeta on kyllä mukava tehdä ja kannattaa miettiä paikka valmiiksi, koska se vaikuttaa tietysti minkä kokoisen voi tehdä ja minkä värinen siitä tulee :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)